Om Birgitte

Skole- og Uddannelseschef i Sønderborg Kommune og politiker for Det Konservative Folkeparti

Its all for the Kids!

Jeg har i snart 30 år arbejdet som både folkeskolelærer, skoleleder, uddannelseschef på læreruddannelsen, leder i en Børn- og Ungeforvaltning. I dag er jeg Skole- og Uddannelseschef i Sønderborg Kommune. 

Mit primære mål har altid handlet om, hvordan vi kan gøre det bedst muligt for børnene og de unge.

Jeg er analytisk, strategisk og modig – optaget af læring, trivsel, udvikling og såvel nødvendige- som meningsfulde forbedringer.

Jeg har altid fokus på, hvad der er godt for barnet, fokus på omgivelserne, læringsmiljøet, de voksne: Børn gør, hvad de kan – det er de voksne, der kan gøre noget andet! Det er min grundholdning.

Fra mit daglige arbejde kender jeg til det vigtige, tværfaglige og helhedsorientere samarbejde på 0-18 års området, og de videregående uddannelser. Det gælder både indenfor almenområdet, specialområdet og med vores familieafdeling.

Fritiden og familie

I min fritid læser jeg – gerne faglitteratur eller ender med at surfe rundt på de sociale medier på min iPad.

Jeg motionerer gerne med en løbe/lunte-tur i skoven, gerne i følgeskab med vores hund Zeus. 

Vores fire drenge er store nu: Jacob er 36 år, Asbjørn er 27 år, Gustav er 23 år og William er 21 år. Det er en fornøjelse at følge deres liv og færden, og der er mange gode snakke om karriere, livsvalg mv.

Tidligere har jeg været optaget af dykning, klaverspil og ridning. Jeg bilder mig selv ind, at det vil jeg gerne vende tilbage til ….engang…hm hm.

Politik

Jeg er ny i politik. I mit barndomshjem har vi altid diskuteret meget, haft masser af holdninger, men ikke været decideret politisk aktive. Jeg meldte mig forholdsvist sent ind i Det Konservative Parti – både fordi jeg er enig i partiets grundlæggende holdninger, og fordi jeg gerne vil være aktiv og have indflydelse, hvis jeg kan.

Jeg bilder mig ind, at netop min baggrund, også vil være et aktiv for vores parti – efter KV21 som førstesuppleant til Odense Byråd.

 

Følg med og kontakt

Følg med på de sociale medier